Interieur 

Lifestyle en recepten

Slaapkamer make-over

De slaapkamer had ik vorig jaar al een kleine make-over gegeven die niet helemaal naar mijn zin was. Ik irriteerde me aan de spachtelputz muur en hier heb ik samen met de panelen van Style4walls een gave oplossing voor gevonden! De kamer oogt nu zoveel gezelliger en warmer. Lees verder als je wilt weten hoe ik deze easy DIY klus heb gefixt.

Lees meer »

Monochrome kinderkamer

Vorig jaar hadden we de kamer van onze zoon al een kleine make-over gegeven met een nieuw bed en groene verf op de muur. Ik kon er maar niet aan wennen en besloot de kamer een complete monochrome make-over te geven! En wat past dit nu onwijs goed bij de rest van ons zwart witte interieur. 

Lees meer »

Op maat gemaakt | Stalen apothekers kast

Een kast hoeft niet alleen handig te zijn, het oog wil namelijk ook wat. En ons oog viel op een stalen apothekerskast van Old Basics. Wat een black beauty! Na lang wikken en wegen en heel internet afgespeurd te hebben naar iets beters, bleef deze kast in ons hoofd zitten. We moesten en zouden deze kopen. En zo geschiede.

Lees meer »

Creëer warmte in je huis met gordijnen

Gordijnen zijn sfeermakers, houden kou tegen en zijn heel erg handig om geluid te absorberen zodat het niet lijkt alsof je in een klankkast zit. Daarom zijn gordijnen echt onmisbaar in ieders interieur. Ik mocht van voordeelgordijnen.nl gordijnen naar keuze uitzoeken voor onze slaapkamer en wat ben ik er blij mee!

Lees meer »

Mosschilderij van Moswens

Een warm, sfeervol en origineel schilderij, dat is een mosschilderij zeker! Al een hele tijd stond dit op ons verlanglijstje en wat een geweldig kunstwerk hebben wij nu aan de muur hangen. Dit mosschilderij is vernoemd naar mij en te vinden onder de naam 'SAAR' op de webshop van Moswens. Hoe vet is dat!?

Lees meer »

Nieuwe eethoek met Kick stoelen

De eethoek was nog niet helemaal naar mijn zin, op naar een make-over! De witte muur werd donker grijs, er kwam een nieuw kunstwerk aan de muur en nu heb ik ook 5 nieuwe prachtige stoelen van Kick erbij staan. Wat een verbetering is dit zeg. Zie hieronder de after & before. 

Lees meer »

Eier muffins

Deze muffins zijn, ook als je niet wilt afvallen, super makkelijk en snel te maken en ideaal als lunch of voor onderweg. Het is een keto verantwoord recept.

Lees meer »

Pittige komkommer salade

Dit is een keer wat anders dan je zoet zure komkommer salade. Lekker verfrissend en een klein beetje spicy🤏Maak deze salade en eet 'm direct, want hij wordt er niet lekkerder op.Een aantal Aziatische ingrediënten heb ik standaard in huis. Je vind deze gemakkelijk bij de Toko.

Lees meer »

Kimchi Ramen

Japanse Ramen is een heerlijk voedzaam gerecht met alles erin wat je nodig hebt. Je kunt hier eindeloos mee varieren, waaronder deze heerlijke Kimchi Ramen een crossover met Koreaanse Kimchi. Een smaak bommetje waar je lang van vol zal zitten. 

Lees meer »

Chia Pudding

Chia Pudding is een heel gemakkelijk maar enorm vullend en voedzaam ontbijt. Je maakt het savonds klaar en topt het sochtends af met je favoriete fruit en eventueel cacao nibs.

Lees meer »

Japanse Ramen

Een super voedzaam gerecht wat alles bevat: vet, eiwit, koolhydraten. Een supersmaakvol maar tevens gezond gerecht. Wij eten dit bijna altijd op zondag. Good food good mood ;)

Lees meer »

Detox sapkuur met Juizs

Al geruime tijd wilde ik eens een detox sap kuur uitproberen om te kijken wat het met mijn lichaam en klachten zou doen. Door de reuma en buikklachten die ik krijg na het eten van bepaalde voeding wilde ik alle rotzooi uit mijn lichaam gooien met een detox en fris beginnen. Zo gezegd zo gedaan, met Juizs heb ik een 3 daagse All day sap kuur gedaan. 

Lees meer »